Gevelreiniging en graffiti verwijderen

U kunt bij Bouwer Dienstverlening terecht om uw gevels en stoepen professioneel te laten reinigen. Wij beschikken over krachtige en milieuvriendelijke methoden om gevels en stoepen grondig te reinigen. Ook voor het verwijderen van graffiti hebben wij een professionele aanpak.

Professionele gevelreiniging

Bouwer Dienstverlening beschikt over een krachtige warmwater hogedrukreiniger voor het reinigen van gevels en stoepen. We maken gebruik van verschillende professionele reinigingsproducten en reinigen moeiteloos de meest uiteenlopende materialen.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan gevels van steen, metaal en kunststof. Aan stoepen en gemetselde muren. Maar ook aan overige sterk vervuilde materialen en gevels die beplakt zijn of beklad met graffiti.

(Soft)Stralen

Ook het stralen van gevels behoort bij ons tot de mogelijkheden. Veel mensen denken bij stralen, ook wel luchtgommen genoemd, al gauw aan een proces dat schadelijk is voor hun gevel. Tegenwoordig zijn er nieuwe technieken beschikbaar waarbij dat absoluut niet het geval is. Bouwer Dienstverlening beschikt over de nieuwste apparatuur op het gebied van stralen. De IBIX is een nieuwe straalunit ontwikkeld door IBIX Special Cleaning. Het principe bestaat uit het stralen van natuurlijke straalmiddelen d.m.v. perslucht. De machine is volledig van aluminium opgebouwd, gebruiksvriendelijk en door 1 persoon te bedienen. Het instellen van de IBIX is uiterst precies waardoor iedere aanslag verwijderd kan worden zonder de ondergrond te beschadigen. Doordat met de IBIX alle straalmiddelen gebruikt kunnen worden, zijn de mogelijkheden talloos. Het stralen heeft als prettige eigenschap dat ook moeilijk bereikbare plaatsen gestraald kunnen worden zodat op iedere plaats de zekerheid is van een uitermate goed resultaat. Straalmiddelen zijn bovendien veel goedkoper dan alle chemische middelen.

Voordelen van stralen met IBIX:

  • Nu ook moeilijk bereikbare plaatsen in zeer korte tijd grondig reinigen
  • Verwijderen van roest, graffiti, vervuiling binnen afzienbare tijd
  • Milieuvriendelijk doordat gestraald wordt met perslucht
  • Geen beschadigingen aan uw gevel